Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s čínským zelím nakrájeným na tenké nudličky a majonézou (můžeme dát část majonézy a část bílého jogurtu). Podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Promícháme, posypeme nasekanými vlašskými ořechy a dáme vychladit. Bagetku nakrájíme na plátky, každý plátek lehce potřeme olivovým olejem, posypeme nastrouhanou nivou a dáme zapéct pod gril dozlatova. Celerový salát podáváme ozdobený 2 plátky parmské šunky, obložený listy salátu a grilovanou bagetkou s nivou.
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých
událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou
uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket
pomalu stává...
zobrazit článek